TörténetünkCsapatunkFenntarthatóságTanúsítványaink
Történetünk
történetünk

2017

Az East Group a magyaroroszági jelenlét erősítése érdekében megalapította az East Grain Hungary Kft.-t. A kezdetekben csak bróker szolgáltatásokat végző cég rövid idő alatt ismertté vált mind a magyarországi, mind pedig a nemzetközi piacon.

Napjainkban a vállalat gabona és olajosmag kereskedelem mellett takarmány-alapanyag forgalmazásával is foglalkozik.

2019-2021

2019-től bővült az East Grain Hungary Kft. árupalettája, megkezdődött egy jelentősebb takarmány-alapanyag kereskedelem. A cég egyre nagyobb piaci hátérrel rendelkezik belföldön és külföldön egyaránt. Az évek múlásával a vállalat bizonyított mind a piacon, mind a bankok felé, így folyamatosan növekvő pénzügyi keretek segítik a további fejlődésben, bővülésben.

2022

Az East Grain Hungary Kft. a megalakulását követő 5. évre mind a magyarországi, mind a külföldi piac számottevő szereplőjévé vált, mely köszönhető az évente jelentősen emelkedő forgalomnak.

Az induláskor egyszemélyes cég, 10 fős szakmai csapattal bővült, ami indokolttá tette az iroda bővítését.

A több, mint 150.000 tonnát meghaladó forgalmával jelentős kapcsolatrendszert épített ki a malmok, takarmánykeverők, gabona- és olajosmag feldolgozók, kereskedők körében. Közel 100 magyarországi és félszáz nemzetközi partnere, valamint az anyacég támogatása biztos hátteret jelentett és jelent a mai napig is a cég további fejlődéséhez.

csapatunk

Magasan képzett, elhivatott csapatunk a következő értékeket képviseli munkája során:

Szabályok, szabványok betartása
Ügyfélelégedettség
Minőségi munkavégzés

Cégcsoportunk a fenntarthatóságra törekszik

Korszerű technológiák

A cégcsoport bérelt raktáraiban az iparágban elérhető legmodernebb technológiát használjuk, működésünkben ugyanolyan fontosnak tartjuk a gazdasági hatékonyságot és az energiahatékonyságot is.

Szén-dioxid kibocsátás csökkentése

A cégcsoporthoz tartozó szállítmányozó cégünk - East Cargolog – a logisztikai szolgáltatásokat a legszigorúbb EU-szabványokat követve végzi, különösen nagy figyelmet fordítva a szén-dioxid kibocsátás csökkentésére. Visszfuvarok szervezésével az egy tonnára vetített károsanyag kibocsátást még inkább csökkenteni tudjuk. Nagy mennyiségű áru szállítása esetén vasúti fuvarozási megoldásokat is igénybe veszünk.

Tanúsítványaink